Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
+36 62 57-30-57

hevederes szállítópálya 600-1100 mm szélesség 12-21 m hosszúság

Ár:
2.703.830 Ft (2.129.000 Ft + ÁFA)

Az univerzális MBC szállítószalag egy standardizált általános szállítási feladatokra épített, időtálló hevederes szállítópálya 138 mm átmérőjű gumibevonattal ellátott dobmotorral szerelve. Hasznos szélesség 600 mm - 1100 mm között mozoghat, hossza 12216 mm - 21138 mm intervallumban változhat. A szabványosítás eredményeképpen minden összetevő raktáron van, így akár 5 munkanap alatt is összeállítható a szállítószalag pálya.  Amennyiben opciós listában feltüntetett dimenzióktól eltérő méretezésű futószalagot keres, úgy arra egyedi ajánlatot teszünk, azonban alapvetően az egy kategóriával hosszabb és szélesebb berendezés árával kalkulálhat. A szállítópálya 2 szövetbetétes olajzöld PVC, alul középen vezetőbordával ellátott szállítóhevederrel szerelt, mely kérésre módosítható. A munkamagasság könnyedén és pontosan beállatható  - 800 mm és 1200 mm között  - a lábszerkezet szerelésével. A berendezés  elektromos kapcsoló szekrénnyel is kérhető, melyben frekvenciaváltó is helyet kap. A frekvenciaváltónak köszönhetően a motor sebessége, így a szállítószalag hevederének szállítási sebessége is fokozatmentesen állítható. A szállítópálya 10-50 kg/m tömeggel terhelhető, részletek a terhelési táblázatban.

AZ ÁR KIFEJEZETTEN CSAK A BEÁLLÍTOTT PARAMÉTEREKRE VONATKOZIK. AMENNYIBEN BÁRMIBEN IS ELTÉR, AZ ÁR VÁLTOZHAT. A kosárból lehetősége van csak ajánlatkérés küldésére. Mindenképpen szükségesek további műszaki és szállítási határidőre vonatkozó pontosítások, hogy biztosan azt a terméket kapja amelyre szüksége van. A megadott elérhetőségeken kollégáink keresni fogják, miután minden paramétert sikerült egyeztetni, a pontos szállítási határidővel visszaigazolást küldünk.

A kosárban értéktől függő kedvezmény is be van állítva, így a végső ár ott tekinthető meg.

Kapható választék:
hasznos szélesség:
szállítópálya hossz:
elektromos kapcsolószekrény:
Dobmotor:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

  • A hajtást egy magas hatásfokú, munkabiztonsági szempontból és üzembiztonsági szempontból is kifogástalan Van Der Graaf dobmotor biztosítja.
  • Munkamagasság 800 - 1200 mm közötti tartományban állítható alapértelmezés szerint. Ettől eltérő lábszerkezet is kérhető minimális felár ellenében.
  • A lábszerkezetek módosításával és szükség szerint a szállítóheveder lapátos kikalakításával a berendezés ferde szállításra is alkalmas.
  • Igény szerint a szállítószalag pályára oldalterelők szerelhetők.
  • Megváltozott igény esetén később a szállítóberendezés könnyedén átépíthető más méretűre.
  • A berendezésre a jogszabályokban előírt jótállást biztosítunk, valamint  minimum10 évig pótalkatrész is rendelhető vállalkozásunknál.
  • A szállítópályához CE tanúsítványt és használati útmutatót mellékelünk.

Visszavásárlási lehetőség

A berendezést moduláris rendszerben terveztük. Amennyiben a berendezés állagára vigyázott a tulajdonosa és karbantartási szerződés keretében mi gondoskodunk az üzemképességről, az lehetőséget biztosít számunkra visszavásárlás után az egyes elemek újrahasznosítására. Kifejezetten hasznos lehet ez a lehetőség a felsználó számára ha a termelési szükségletek megváltoznak és új berendezésre van szüksége.

Kérjen bővebb információt erről a lehetőségről!